Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ankara'da Yangın Son Dakika - Son dakika: Ankara'da korkutan yangın! : Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın kontrol altına alındı.

Ankara'da Yangın Son Dakika - Son dakika: Ankara'da korkutan yangın! : Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın kontrol altına alındı.. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Ankara izmir son dakika yangın. Mhp iki partiyi resmen sildi! Yangın sırasında kimsenin bulunmadığı binada hasar oluştu. Koltuk üretildiği belirtilen fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Ankara'da, bir kargo şirketine ait depoda çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle büyüyerek binanın tamamına yayıldı. Ankara'nın çukurambar semtinde bir apartmanın giriş katındaki ofiste çıkan yangın nedeniyle dumandan etkilenen yaklaşık 30 kişi hastaneye kaldırıldı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Cadde'de bulunan siteye ait bloklardan birinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Türkiye'yi derinden sarsan yangın haberlerine bir yenisi de ankara'da eklendi.

Ankara'da tarihi Hamamönü Çarşısı'nda yangın çıktı - Son ...
Ankara'da tarihi Hamamönü Çarşısı'nda yangın çıktı - Son ... from i.pstimaj.com
Ankara'nın çukurambar semtinde bir apartmanın giriş katındaki ofiste çıkan yangın nedeniyle dumandan etkilenen yaklaşık 30 kişi hastaneye kaldırıldı. Ankara yangın haberi, ankara son dakika yangın, kızılcahamam yangın haberi keçiören belediyesi, kızlarpınarı caddesi'nde bir binada meydana gelen yangın sonrası. Yangın, 10 katlı binanın en alt katında meydana gelirken itfaiye ekipleri tarafından yapılan müdahale ile kontrol altına alındı. Ankara söğütözü mahallesi'nde bir plazada yangın çıktı. Ankara'da mobilyacılar sitesinde 4 katlı mobilya fabrikasında yangın çıktı. İsrail bir filistinliyi şehit etti. Ankara söğütözü mahallesi'nde bir plazada yangın çıktı. Ankara siteler'de yangın son dakika ankara yangını son dakika gelişmesi ajanslardan geçmeye başladı.

Ankara i̇skitler ata sanayi sitesi'nde 3 katlı metruk binada yangın çıktı.

Ankara'da korkutan yangından geriye küller kaldı. Ankara söğütözü mahallesi'nde 17:30'da yangın çıktı. İlginizi çekebilir i̇zmir'de orman yangını! Mehmet demi̇r (dha) 06.10.2019 13:22. Yangın, 10 katlı binanın en alt katında meydana gelirken itfaiye ekipleri tarafından yapılan müdahale ile kontrol altına alındı. Ankara söğütözü mahallesi'nde bir plazada yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye grubunun gönderildiği belirtildi. Olay yerine giderek incelemelerde bulunan ankara valisi vasip şahin, gazetecilere son dakika haberi: Alev alev yanan plaza tahliye edilirken ankara valisi vasip şahin, yangının kontrol altına alındığını bildirdi. Haberler yaşam haberleri son dakika: Ankara'nın mamak ilçesinde ormanlık alanda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. 29 mart 2019, cuma 10:19 son güncelleme: Ankara'da bir hastane inşaatınında yangın çıktığı bildirildi.

Yangın sırasında kimsenin bulunmadığı binada hasar oluştu. 29 mart 2019, cuma 10:19 son güncelleme: Ankara'da korkutan yangından geriye küller kaldı. Son dakika haberine göre ankara'da yht gar binası yakınındaki inşaatta yangın çıktı. 3 daire kullanılamaz hale geldi.

Dha Ankara - Ankara'da İki Katlı Ahşap Binada Yangın - Son ...
Dha Ankara - Ankara'da İki Katlı Ahşap Binada Yangın - Son ... from foto.sondakika.com
Ankara söğütözü mahallesi'nde 17:30'da yangın çıktı. Son dakika ankara yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Haberler yaşam haberleri son dakika: İsrail bir filistinliyi şehit etti. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın kontrol altına alındı. Ankara'da bir hastane inşaatınında yangın çıktığı bildirildi. Ankara'da mobilya atölye ve mağazalarının bulunduğu siteler semtindeki bir toptancıda yangın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor.

Mhp iki partiyi resmen sildi!

Ankara'da, bir kargo şirketine ait depoda çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle büyüyerek binanın tamamına yayıldı. Ankara izmir son dakika yangın. 3 daire kullanılamaz hale geldi. Ankara yangın haberi, ankara son dakika yangın, kızılcahamam yangın haberi keçiören belediyesi, kızlarpınarı caddesi'nde bir binada meydana gelen yangın sonrası. Ankara'da söğütözü mahallesi'ndeki bir iş merkezinde yangın çıktı.yangın çıkan plaza tahliye edildi. Ankara'da mobilyacılar sitesinde 4 katlı mobilya fabrikasında yangın çıktı. Ankara siteler'de yangın son dakika ankara yangını son dakika gelişmesi ajanslardan geçmeye başladı. Yangın yerinden yükselen dumanlar anıtkabir'den de görüldü. Haberler yaşam haberleri son dakika: Ankara'da bir depoda henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın meydana geldi. Ankara söğütözü mahallesi'nde bir plazada yangın çıktı. Ankara valisi vasip şahin, sitelerde çıkan yangına ilişkin, hepimize geçmiş olsun. Ankara'nın altındağ i̇lçesi'ndeki ulus meydanı'nda bulunan 100.

En son ankara yangın haberleri anında burada. Türkiye'yi derinden sarsan yangın haberlerine bir yenisi de ankara'da eklendi. Yangın, 10 katlı binanın en alt katında meydana gelirken itfaiye ekipleri tarafından yapılan müdahale ile kontrol altına alındı. Haberler yaşam haberleri son dakika: Ankara kalesi civarındaki biri binada başlayan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Ankara'da Lastikçiler Sitesinde Yangın - Son Dakika
Ankara'da Lastikçiler Sitesinde Yangın - Son Dakika from foto.sondakika.com
Ankara kalesi civarındaki biri binada başlayan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Ankara söğütözü mahallesi'nde bir plazada yangın çıktı. En son ankara yangın haberleri anında burada. Yangın, 10 katlı binanın en alt katında meydana gelirken itfaiye ekipleri tarafından yapılan müdahale ile kontrol altına alındı. Türkiye'yi derinden sarsan yangın haberlerine bir yenisi de ankara'da eklendi. Ankara son dakika yangın ile ilgili 4 haber listeleniyor. Ankara'da bir hastane inşaatınında yangın çıktığı bildirildi. Ankara'nın çukurambar semtinde bir apartmanın giriş katındaki ofiste çıkan yangın nedeniyle dumandan etkilenen yaklaşık 30 kişi hastaneye kaldırıldı.

Alev alev yanan plaza tahliye edilirken ankara valisi vasip şahin, yangının kontrol altına alındığını bildirdi.

En son ankara yangın haberleri anında burada. Bölgeye çok sayıda itfaiye grubunun gönderildiği belirtildi. Haberler yaşam haberleri son dakika: Ankara kalesi civarındaki biri binada başlayan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Ankara söğütözü mahallesi'nde 17:30'da yangın çıktı. Ankara'nın mamak ilçesinde ormanlık alanda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Koltuk üretildiği belirtilen fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İsrail bir filistinliyi şehit etti. Ankara\'nın kızılcahamam ilçesinde, soğuksu milli parkı\'ndaki ormanlık alanda yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın kontrol altına alındı. Yangın yerinden yükselen dumanlar anıtkabir'den de görüldü. Son dakika haberine göre ankara'da yht gar binası yakınındaki inşaatta yangın çıktı. Ankara yangın haberi, ankara son dakika yangın, kızılcahamam yangın haberi keçiören belediyesi, kızlarpınarı caddesi'nde bir binada meydana gelen yangın sonrası.

Ankara i̇skitler ata sanayi sitesi'nde 3 katlı metruk binada yangın çıktı ankara yangın son dakika. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın kontrol altına alındı.